Overname Paul’s Motoren

Gepubliceerd door Laurens op

Motor Laurens Reeuwijk - Motorfiets onderhoud en reparatie. Voorheen Paul's motoren. Jan Tinbergenstraat 27H, 2811DZ Reeuwijk. BMW Motorrad Honda Yamaha Kawasaki Suzuki Ducati Triumph KTM Aprilia MV Agusta Husqvarna Moto Guzzi Royal Enfield Benelli Energica Norton

01-01-2022

Geachte, beste, lieve klant,

Sommigen hebben het al in de wandelgangen gehoord, maar bij deze officieel bericht:
Na 16 jaar ga ik de motorbranche verlaten en het bedrijf overdragen.

Ik heb een fijne klantenkring opgebouwd waar ik een goede band mee heb en dat maakte de beslissing om te gaan stoppen voor mij erg lastig. Het werk in de motoren heeft me heel veel moois gebracht maar de laatste tijd kostte het steeds meer energie.

Eind deze zomer heb ik de knoop doorgehakt en ben ik op zoek gegaan naar opvolging. Al gauw kwam Laurens Olijve in beeld, een goede vriend van oud monteur Daan.

Laurens komt hier al zo’n 12 jaar over de vloer en heeft met zijn achtergrond in de motorbranche genoeg kennis en ervaring in huis. Ik heb alle vertrouwen dat hij de juiste opvolger is. Hij begrijpt wat de klanten van Paul’s Motoren willen en zal samen met Jasper, die hier ook alweer 5 jaar werkt, het werk leveren zoals u van ons gewend bent.

Hetzelfde recept, dezelfde locatie en gelijke visie voor Paul’s Motoren.

Vanaf 1 januari 2022 zal Laurens de zaak gaan runnen en ik zal tot en met maart in de zaak aanwezig zijn om de werkzaamheden over te dragen en te ondersteunen.

Voor nu wil ik vast iedereen bedanken voor de fijne tijd, het vertrouwen en voor het lachen natuurlijk!

Paul.